Petra de Vries

is een Arnhemse kunstenares en kunstvakdocent.  Door middel van haar tekeningen, schilderijen, collages en performance en video, geeft ze vorm aan haar ideeën over identiteit, authenticiteit en persoonlijke en sociale gelaagdheid. Vanuit haar eigen positie en gedachten en in relatie tot de snel veranderende wereld waarin we vandaag de dag leven.

In al haar werk is creativiteit de drijvende factor. Als kunstvakdocent brengt zij deze creativiteit en haar passie voor kunst op een onderbouwde manier over. Ze maakt daarbij gebruik van de procesgerichte didactiek waarbij ze haar eigen creatieve proces als inspiratiebron ziet.

De Vries studeerde cum laude af aan ArtEZ Arnhem en exposeerde haar werk op verschillende plekken en in galeries.

Wijnand Kamerman

is zelfstandig ondernemer, beelddenker, filmmaker en innovatiemanager. De afgelopen 20 jaar heeft hij talrijke projecten uitgevoerd op het gebied van verandermanagement in zowel binnen als buitenland. Het ontwikkelen van nieuwe technologieën, ondernemingen en concepten zijn inmiddels een tweede natuur geworden.

Alhoewel creativiteit de motor is van alle vooruitgang wordt deze volgens hem nog veel te weinig structureel toegepast in het bedrijfsleven.  

Gecoördineerde inzet van het creatieve proces in zowel onderwijs als bedrijfsleven is in zijn ogen noodzakelijk om vorm te geven aan een veranderende toekomst.